Geld overhouden voor leuke dingen. Dat willen we allemaal. Helemaal als dat ook nog eens bijdraagt aan een schone leefomgeving. Gelukkig kúnnen we dat ook allemaal. Hoe? Pak eens wat vaker de fiets!

Als je wat vaker de auto laat staan, bespaar je al snel tientallen euro’s per maand. Dat komt natuurlijk omdat de fiets op spierkracht werkt en niet op een vervuilende, dure brandstof. En spierkracht: dat hebben we allemaal. Dus ook jij kan met fietsen gemakkelijk geld besparen. Zo houd je geld over voor leukere dingen.

Pak je regelmatig de fiets, bijvoorbeeld naar je werk? Dan draag je ook nog een steentje bij aan een schone en betere leefomgeving. Een auto stoot gemiddeld ruim 200 gram CO2 per kilometer uit. En de fiets? Helemaal niets! Bovendien sta je met je fiets nooit in de file. Zo draag je met elke fietskilometer bij aan een schone en bereikbare regio. Een plek waar het fijn wonen én werken is.

Fietsroutes

In de Cleantech Regio liggen diverse fietsroutes waar je vlot én veilig mee op je plek van bestemming kunt komen. Vind gemakkelijk jouw vlotte fietsroute op de kaart