Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Fietsroutes

De komende jaren werkt Cleantech Regio aan vlot en veilige routes: een goed fietsnetwerk tussen Apeldoorn, Epe, Heerde, Deventer, Lochem, Zutphen, Voorst en Brummen. En ook met een goede aansluiting met en tussen de dorpen en het buitengebied. Deze fietsroutes brengen je gemakkelijk en snel op je bestemming. Helemaal van de ene stad naar de andere, of dichterbij. Naar werk, school, sportclub of supermarkt. Of je nu op een gewone stadsfiets, e-bike, e-step of bakfiets rijdt, deze fietsroutes zijn er voor iedereen. Op de kaart zie je de routes zoals die er in 2030 moeten liggen.

De F348 is een fietsverbinding tussen Deventer en Zutphen. De route loopt langs de dorpen Epse en Gorssel. Eefde ligt, afhankelijk van de uiteindelijke route, aan de F348 of wordt aangehaakt via een toevoerroute. De F348 is voor de fietsers die tussen Deventer en Zutphen fietsen. En vooral ook voor de fietsers uit de tussenliggende dorpen. Sinds 2020 heeft de provincie Gelderland de coördinatie over de aanleg van deze fietsroute. Zie voor meer informatie de site van de provincie.

Downloads:

Verslag van Inspraak - Juni & Juli 2020
Verkenning route en schetsontwerp 2017
Tussenrapport Voorlopig ontwerp 2020
Maatschappelijke kosten en baten analyse
Scholierenroutes
Potentie analyse landelijke route
Ecologie
Archeologie en cultuurhistorie
Explosieven

 

Fietsroutes op de kaart